“Zegt de Bank nee? Crowdbricks gaat voor JA!”

“Zegt de Bank nee? Crowdbricks gaat voor JA!”


Crowdbricks, onroerend goed financiering via de crowd

U zoekt kapitaal om de aankoop van verhuurd of te verhuren onroerend goed te financieren of bestaand bezit te herfinancieren? Eenvoudig toegang tot kapitaal. Crowdbricks heeft toegang to een netwerk van investeerders en rekeninghouders die graag (deel)investeren in uw bedrijf en/of onroerend goed positie.
Banken zijn vaak afkerig inzake financieringen van commercieel vastgoed bestemd voor o.a. verhuur. In sommige gevallen is dit te begrijpen maar vaak ook niet.

Crowdbricks biedt u de gelegenheid om uw kapitaalvraag direct voor te leggen aan crowdfunding-investeerders. Wij regelen tegen betaalbare kosten en rentelasten een crowdfunding financiering voor uw commercieel vastgoedproject uit de - crowdfunding - investeerdersmarkt.

Crowdbricks krijgt de financieringsvraag ter beoordeling van potentiële leningnemers via haar landelijke adviseursnetwerk of direct via het quick-scan formulier op de website. De aanvraag wordt door Crowdbricks en Crowdpartners beoordeeld en met RatingPartners wordt de risico-classificatie vastgesteld.


Zo eenvoudig werkt het!

 • 1 quick scan

  Financieringsaanvraag quick-scan

  Via het Crowdbricks adviseurs-netwerk kunt u snel en eenvoudig een financieringsaanvraag quick-scan indienen. U krijgt van onze adviseurs snel te horen of het project binnen het profiel van Crowdbricks crowdfunding past.

 • 2 afspraak

  Plannen van een adviesafspraak

  Na een positieve quick-scan neemt een onafhankelijke in commercieel vastgoed gespecialiseerde adviseur contact met u op voor een advies- & intakegesprek, om tot een optimale financieringsaanvraag te komen.

 • 3 advies

  Advies en begeleiding

  Onze adviseurs begeleiden u om de benodigde aan te leveren informatie en documentatie te produceren. Op basis van een gekwalificeerd taxatierapport wordt vastgesteld wat een redelijkerwijs te verwachten markthuur is en wat de waarde in verhuurde staat is.

 • 4 crowdfunding

  Start crowdfunding

  Als het leningverzoek is goedgekeurd, wordt de financiering van het project met de risico-classificatie op de website gepresenteerd. Vervolgens kunnen de rekeninghouders van Crowdbricks investeren door toe te treden tot de lening.
  Gedurende de crowdfundingperiode stellen wij alles in het werk om - samen met u - uw project succesvol te financieren.

 • 5 financiering

  Verkrijgen van financiering

  Als het bedrag binnen de gestelde financieringsperiode is volgeschreven, het hypotheekrecht is ingeschreven en de contracten zijn ondertekend, wordt de financiering voor uw vastgoedproject verstrekt.


Hoe werkt het

De Stichting Crowdpartners Leningmanager beheert en coördineert de lening namens de investeerders, zodat alles efficiënt verloopt, en eventuele zekerheden worden geadministreerd en beheerd door de Stichting Crowdpartners Zekerhedenagent.

De geldstromen lopen via de onafhankelijke derdengeld Stichting Crowdpartners Trust.

Tijdens de looptijd van de lening regelt u de overschrijving van de meestal maandelijkse termijn. Crowdpartners verzorgt de bijschrijving van rente en aflossing voor de investeerders in uw project op hun rekening, die alles kunnen volgen in hun “Mijn Crowdpartners” omgeving.

U heeft de mogelijkheid om eerder af te lossen op uw lening conform de leningsvoorwaarden en ontvangt elk jaar een overzicht van uw lening en de betaalde rente en aflossing.

Crowdpartners is professioneel en betrouwbaar, heeft geregistreerde investeerders en staat onder toezicht van de AFM. Hieronder ziet u het geheel nog eens schematisch weergegeven.

Meld uw project aan
Zoek adviseur
Zoek taxateur

Stacks Image 4156
Crowdbricks is geen bank
Al geruime tijd zijn de Nederlandse banken terughoudend met het verstrekken van vastgoedfinancieringen. Vele loketten zijn gesloten voor nieuwe kredietverstrekkingen en lopende financieringen komen geregeld bij de afdeling Bijzonder Beheer terecht. Door de vaste protocollen worden projecten vaak tegenhouden. Crowdbricks biedt dé oplossing om kwalitatief goede projecten alsnog van een financiering te voorzien. U krijgt snel duidelijkheid en tevens de mogelijkheid om tussentijds boetevrij af te lossen.
Financieren op maat
Crowdbricks biedt de uitstekende mogelijkheid om uw vastgoedproject geheel of deels te financieren. Waar banken slechts een gedeelte financieren, kunt u bij Crowdbricks tot grotere omvang financieren. Door ons netwerk van zowel internationale als Nederlandse vermogende partijen, kunnen wij u ook helpen met het rondkrijgen van de aanvullende financiering.
Commerciële vastgoedprojecten
Bij Crowdbricks worden vastgoedprojecten toegelaten in alle soorten en maten. Een (her)financiering van een bestaand beleggingsproject, de aankoop van een nieuw project of een (her)ontwikkeling van een vastgoedproject. De focus ligt hierbij op commerciële vastgoedprojecten in residentiele sfeer.
Uitstekende marketing
Vele Crowdbricks investeerders worden ambassadeur van onze vastgoedproject waaronder ook uw vastgoedproject. Zij zullen de ontwikkelingen op de voeten volgen en de uitkomsten daarvan delen met vele relaties. Hierdoor ontstaat een ongekende vorm van marketing die tevens een bijdrage zal leveren aan de commerciële mogelijkheden van uw vastgoedproject. Daarnaast zal uw adviseur ook zijn netwerk benaderen om de crowdfundpropositie onder de aandacht te brengen en u zo helpen het project snel vol te schrijven.
Gunstige leenvoorwaarden
Nadat uw project bij ons is aangemeld krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie of uw voorstel in aanmerking komt voor het plaatsen op het Crowdbricks platform. Snel daarna wordt het project opengesteld ter financiering tegen gunstige condities. Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

Geïnteresseerd?

Heeft u projecten waarover u alvast met ons van gedachten wil wisselen? Meld uw project dan aan door op onderstaande knop te drukken en het formulier in te vullen.

Meld uw project aan

CONTACT

CROWDBRICKS BV
Olympisch Stadion 24
1076 DE AMSTERDAM
Nederland
T +31 (0)20 800 61 49
E info@crowdbricks.nl
KvK-nummer
59658312