“Zegt de Bank nee? Crowdbricks gaat voor JA!”

“Zegt de Bank nee? Crowdbricks gaat voor JA!”


Financiering

U zoekt kapitaal om de aankoop van verhuurd of te verhuren (residentieel) onroerend goed te financieren of bestaand bezit te herfinancieren. Bijvoorbeeld voor uw eigen bedrijf of commercieel onroerend goed portefeuille.

Crowdbricks biedt u de gelegenheid om uw kapitaalvraag direct voor te leggen aan investeerders. De investeerders beslissen zelf of zij uw aanvraag interessant genoeg vinden om te financieren. Daarom is een goede presentatie en beschrijving met risico-beoordeling van uw aanvraag essentieel.

Crowdbricks werkt samen met geselecteerde adviseurs en partners die in de volle breedte van de markt een gedegen financieringsadvies kunnen geven. Deze bedrijven zijn ervaren en hebben de expertise om uw aanvraag tot een succes te maken. Indien gevraagd kunnen wij u voorzien van een professionele adviseur die u kan ondersteunen en u dient met deze adviseur de aanvraag in.


Aanvraag financiering

Het aanvragen van een financiering voor commercieel onroerend goed is loopt altijd via een ervaren adviseur.
Om de aanvraag goed te kunnen beoordelen verzoeken wij u de informatie die wij nodig hebben zo volledig mogelijk te uploaden.

Nadat wij de informatie hebben ontvangen zullen wij uw aanvraag in behandeling nemen en met u op korte termijn contact opnemen en onze bevindingen terugkoppelen.

Crowdbricks behandelt al uw informatie strikt vertrouwelijk.


Geïnteresseerd?

Heeft u projecten waarover u alvast met ons van gedachten wil wisselen? Meld uw project dan aan door op onderstaande knop te drukken en het formulier in te vullen.

Meld uw project aan

CONTACT

CROWDBRICKS BV
Olympisch Stadion 24
1076 DE AMSTERDAM
Nederland
T +31 (0)20 800 61 49
E info@crowdbricks.nl
KvK-nummer
59658312